Als u geïnteresseerd bent in het bouwen van een handicaphelling voor een persoon die aan een fibromyalgie-handicap lijdt, is het belangrijk om de vereiste stappen te leren, zodat deze op de juiste manier wordt uitgevoerd. Personen die aan fibromyalgie lijden, kunnen ernstige mobiliteitsproblemen krijgen. Het kan voor de patiënt moeilijk zijn om te lopen, staan, tillen, reiken en andere typische fysieke bewegingen uit te voeren. Het bewegingsbereik wordt bijna altijd negatief beïnvloed. Als gevolg hiervan kan het voltooien van een taak die zo eenvoudig is als het in- en uitlopen van een huis, een enorme uitdaging worden. De geconstrueerde oprijplaten voor gehandicapten helpen echter bij het verminderen van het aantal uitdagingen dat de persoon tijdens het uitvoeren van deze taak heeft. In deze gids leert u de eenvoudige stappen voor het bouwen van een handicaphelling voor een persoon met een fibromyalgie-handicap.

De eerste stap bij het bouwen van een handicaphelling is het bepalen van de helling van de constructie. De helling van een helling is de hoek van de oppervlakken van de constructie die hellend zijn. De helling bepaalt de lay-outvereisten van het project, de totale hoeveelheid benodigdheden die nodig zal zijn, en de kosten van die benodigdheden en de effectiviteit van de voltooide structuur voor het individu met een fibromyalgie-handicap.

De helling wordt gedefinieerd als de relatie tussen de rechte hoek van het platform van de verticale hoogte of de “stijging”, de “run”, of de horizontale lengte behorende bij het platform. Bij het bepalen van de helling moet u rekening houden met twee belangrijke factoren. Eerst moet u de opkomst van de ingang van het huis bepalen. Ten tweede moet u het algemene mobiliteitsbereik van de persoon bepalen. Het is ook belangrijk om te bepalen hoeveel ruimte u heeft wat de lengte betreft om de beste helling te bepalen bij het bouwen van een handicaphelling voor het individu met een fibromyalgie-handicap.

Bij het bouwen van een handicaphelling voor een persoon met een fibromyalgie-handicap, is het belangrijk om te bepalen welk type landing op het platform zal worden gebruikt. Dit zijn de vlakke gebieden die aan de boven-, onder- en zijsecties van het platform worden geplaatst. De landing helpt de gebruiker om het evenwicht te bewaren en bepaalde soorten taken uit te voeren.

Voorbeelden hiervan zijn de mogelijkheid om de deur naar het huis te openen, de overgang van het gazon naar het huis en het wisselen van richting tijdens het gebruik van de oprit. Om het juiste type landingen te creëren, is het essentieel om ervoor te zorgen dat u rekening houdt met de grootte van de patiënt en zijn algemene comfortniveau met kleine of open ruimtes. Onthoud dat het belangrijk is om de persoon voldoende bewegingsruimte te geven in alle richtingen en dat u ruimte moet bieden aan mobiliteitshulpmiddelen zoals een rollator of rolstoel.